Rólunk

A praxisról

Első Fogászati Praxisunkat még 1993-ban avattuk fel. Azóta több rendelőt, nagyobbat, szebbet és a kor követelményeinek megfelelve még jobbat építettünk. A mostani, a legújabb megálmodásába és formába öntésébe 2009-ben fogtunk bele. Új praxisunkban, mint eddig is, a kor követelményeinek és vívmányainak megfelelő gépeket, anyagokat használunk, így nem kell a minőség rovására semmilyen kompromisszumot kötnünk. A rendelőinkben a kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy minden fogászati problémát helyben meg tudjunk oldani. Pácienseinknek fogászati okra visszavezethető esztétikai, funkcionális, vagy pedig szájsebészeti beavatkozások szüksége miatt nem kell más rendelőt, vagy specialistát felkeresniük. Ezzel is növeltük a hozzánk fordulók kényelmét, valamint az elvégzendő munka gyorsaságát.

a rövid határidős előjegyzések

redukált várakozási idő a kezelések előtt

kényelmes és igényes környezet

előzékeny és szolgálatkész személyzet

Betegközpontú praxis

Tőlünk telhetően mindent megteszünk, hogy a fogorvoshoz fordulás miatti stresszt a betegeinkben minél jobban csökkentsük.

A személyi feltételek, a legmodernebb anyagok és gépek együttes megléte szolgálja a hatékony és a legmagasabb igényt is kielégítő munka biztosítékát. Töretlenül fejlődünk és korszerűsödünk, hogy megfeleljünk a kor elvárásainak.

Dr. Varga Péter

szakmai vezető

DMD, DDS, Oral Surgeon

1990-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyem Fogorvostudományi Karán.1990-1996 szájsebészként dolgoztam Magyarország egyik legnagyobb kórházában, ahol Traumatológiával, daganatsebészettel és ambuláns szájsebészettel foglalkoztam. Kórházi munkám mellett nyitottam első magánrendelőmet 1993-ban. A fogászati implantológiát napi szinten 1995 óta művelem. Fog-és Szájbetegségekből és Szájsebészetből rendelkezem szakvizsgával Magyarországi tanulmányokon kívül Ausztriában, Svájcban, Németországban és USA-ban képeztem magam. Előadást és kurzust tartottam már több alkalommal a magyarországi orvosegyetemeken mint előadó, több más továbbképzés meghívott előadója is voltam/vagyok. Angolul és németül is folyékonyan beszélek, a betegekkel történő kommunikáció ezeken a nyelveken sem jelent problémát.

Dr. Tóth Andrea

esztétikai fogászat

DMD, DDS

1989-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fog-és Szájbetegségekből és szakvizsgáztam majd 2006-ban az Európai Unió szabványrendszerének megfelelő Konzerváló Fogászat és Fogpótlástanból is kiváló eredménnyel tettem szakvizsgát. Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, folyamatosan figyelemmel kísérem a fogászati szakma fejlődését és mindent megteszek, hogy naprakész tudással az elérhető minőség legjavát nyújtsam pácienseimnek. Németül is folyékonyan beszélek, a betegekkel történő kommunikáció ebben az esetben sem jelent problémát.