Rendelőnk minden munkatársa megkapta a COVID-19 védőoltást, ezzel is védjük magunkat és pácienseinket.

Jó egészséget és az élet mielőbbi rendeződését kívánjuk mindenkinek!

Teljeskörű fogászati praxis

 

Dr. Varga Péter és Dr. Tóth Andrea "VargaDent" fogorvosi rendelő Bük

 
Fogorvos Magyarország, Eszttikai Fogászati és és Fogászati Implantológiai Referencia Praxis
 

Fogászati magánklinikánk a fogászat egész területére nyújt a hozzánk fordulóknak teljeskörű ellátást a legegyszerűbb tömésektől a legbonyolultabb implantációs beavatkozásokig. Tevékenységeink felsorolása itt található.Praxisunk Bük kisvárosban, a gyógyfürdőjéről és wellness szolgáltatásairól méltán híres településen található, nem messze a fürdő bejáratától. A személyi feltételek, a legmodernebb anyagok és gépek együttes megléte szolgálja a hatékony és a legmagasabb igényt is kielégítő munka biztosítékát. Töretlenül fejlődünk és korszerűsödünk, hogy megfeleljünk a kor elvárásainak. Bővebben a praxisról és rólunk itt olvashat.

 

 

Implatológia, Szájebészet, Fogászat Bük

 

 

Első Fogászati Praxisunkat 1993-ban avattuk fel.

 

Szájsebészeti, általános fogászati, implantológiai fogorvosi rendelő

 
 

Azóta több rendelőt, nagyobbat, szebbet és a kor követelményeinek megfelelve még jobbat építettünk. A mostani, a legújabb megálmodásába és formába öntésébe 2009-ben fogtunk bele. Új praxisunkban, mint eddig is, a kor követelményeinek és vívmányainak megfelelő gépeket, anyagokat használunk, így nem kell a minőség rovására semmilyen kompromisszumot kötnünk. A rendelőinkben a kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy minden fogászati problémát helyben meg tudjunk oldani. Pácienseinknek fogászati okra visszavezethető esztétikai, funkcionális, vagy pedig szájsebészeti beavatkozások szüksége miatt nem kell más rendelőt, vagy specialistát felkeresniük. Ezzel is növeltük a hozzánk fordulók kényelmét, valamint az elvégzendő munka gyorsaságát. Tőlünk telhetően mindent megteszünk, hogy a fogorvoshoz fordulás miatti stresszt a betegeinkben minél jobban csökkentsük, ezt szolgálják többek között: a rövid határidős előjegyzések, redukált várakozási idő a kezelések előtt kényelmes és igényes környezet előzékeny és szolgálatkész személyzet.

 

 

Fogorvos Bük Magyarország

 

 

Teljeskörű fogászati praxis

 

Dr. Varga Péter és Dr. Tóth Andrea "VargaDent" fogorvosi rendelő Bük

 
Teljeskörű fogászati ellátás
 
 

Fogászati magánpraxisunkban a fogászat egész területére nyújtunk a hozzánk fordulóknak teljeskörű ellátást a legegyszerűbb tömésektől a legbonyolultabb implantációs beavatkozásokig. Műgyökérbeültetés, Esztétikai fogászat, Mosolytervezés, Tömések, koronák, hidak, pótlások, Fogsebészet, szájsebészet, Szájhigiénia, parodontológia, Fog- és panoráma rtg. felvételek

 

 

Fogászat Szájsebészet Bük

 

 

Implantáció, fogsebészet, szájsebészet

 

 

Az implantáció a foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze. Hatalmas fejlődést tapasztaltunk az elmúlt időben ebben az ágazatban. Az implantátumok anyaga tiszta Titán. A titán felszínén természetesen kialakuló oxid réteg és a speciális felületi kiképzés együttesen eredményezi, hogy a beültetett műgyökér a szervezet számára „láthatatlan”, szervesen rögzül az őt körülvevő csontban. A titán egyértelműen bio anyag. Az implantáció valóban a modern kor egyik legnagyobb vívmánya a fogászat területén belül. A „hagyományos” eseteken kívül segítségével olyan, korábban már reménytelen esetekben is elérhető jelentős életminőség javítás, ami nélküle elképzelhetetlen lenne. Az implantáció beavatkozás és az implantátumokkal történő fogpótlás több lépésből áll. Az állapotfelmérést és árajánlatot követően következik a műgyökerek beültetése. Ezt követően általában 3-6 hónapos várakozási idő következik, mely alatt (természetesen ha szükséges), a beteg viselheti korábbi, vagy pedig új ideiglenes fogpótlását. A gyógyulási és rögzülési időt követően a felépítés következik, mely elkészülte után azonnal teljes mértékben terhelhető. Implantációs fogpótlással a saját fogakkal egyenértékű rágó és esztétikai funkció állítható helyre. Megkülönböztetünk: egy fog hiánya miatti, több fog hiánya miatti és teljes fogatlan állapotokat. Praxisunkban több implantátumrendszerrel is dolgozunk, ezek közül választjuk ki a legmegfelelőbbet az adott szituációra. Néha kiegészítő műtéti beavatkozásokra is szükség van, hogy a csont mennyiségét vagy minőségét befolyásoljuk. Ezeket szintén rutinszerűen, szükséges esetekben alkalmazzuk.

 

 

Fogpótlás Koronák Hidak

 

 

Teljeskörű fogászati praxis

 
 

Dr. Varga Péter és Dr. Tóth Andrea "VargaDent" fogorvosi rendelő Bük

Esztétikai fogászat Minden, ami a tökéletes mosoly szolgálatában áll. Esztétikus, fehér tömések, fémmentes fogpótlások, fogfehérítés, porcelán héjak (veneer), kerámia inlay-k és koronák, fogkőeltávolítás. Fogászati Magánpraxis Mosolytervezés (smile design) Minden, ami a tökéletes mosoly szolgálatában áll. A szép mosoly és harmonikus fogazat, nem öncélú dolog. A fémmentes pótlásokkal sok fémallergiás páciensnek tudunk például megnyugtató és végleges megoldást kínálni panaszára. Tömések, koronák, hidak, fogpótlások Minden, amit a „hagyományos” fogászat kelléktára tartalmaz, felhasználva a legmodernebb anyagokat és legújabb módszereket a sikeresség maximalizálása érdekében. Fogsebészet, szájsebészet A mennyiben egy elváltozás, vagy fejlődési rendellenesség megköveteli, műtéttel avatkozunk be, hogy helyreállítsuk a fog vagy környezetének egészségét, korrigáljuk az esetleges gyulladás okozta elváltozásokat, adott esetben megmentsük az egyébként eltávolításra ítélt fogat. Praxisunkban rendszeresen végzünk ilyen beavatkozásokat. Parodontológia és Szájhigiéniás kezelés A fog tartószerkezete és az ép íny felelős azért, hogy fogainkat rendeltetésszerűen tudjuk használni. Minden olyan beavatkozás ide tartozik, ami a már gyulladt íny meggyógyítására, esetleges fogágy betegségek kezelésére vagy csak azoknak a megelőzésére irányul. Pl. tasaktisztítás, gyógyszeres kezelés, fogkőeltávolítás, fog- és fognyak polírozása stb. Fog- és panoráma rtg. felvételek, diagnosztika Rendelőnk felszerelt a legmodernebb digitális röntgenkészülékekkel fogászati- és ún. Panoráma rtg. készülékkel. RÓLUNK SOL BÜK

 

 

Fogorvos Magyarország Szájsebész

 

 

Teljeskörű fogászati praxis

 

Dr. Varga Péter és Dr. Tóth Andrea "VargaDent" fogorvosi rendelő Bük

 
Fogászati magánklinikánk a fogászat egész területére nyújt a hozzánk fordulóknak teljeskörű ellátást a legegyszerűbb tömésektől a legbonyolultabb implantációs beavatkozásokig. Tevékenységeink felsorolása itt található.
 
Dr. Varga Péter és Dr. Tóth Andrea "VargaDent" fogorvosi rendelő Bük

Topics: Fogászat arany camlog semados cirkónium fogpótlás, fogsor fogszakorvos fogtömés implantátum, implantátumok implantologia kivehető sinus lift panorámaröntgen porcelán szombathely bük.

 

 

fogszakorvos Bük