Стоматологическая клиника Имплантация Бюк. Dental Clinic Hungary Bük Zahnklinik Zahnarzt Ungarn Bük Fogorvos Szájsebész Bük

Kezelések

.

Teljeskörű fogászati ellátás

Fogászati magánpraxisunkban a fogászat egész területére nyújtunk a hozzánk fordulóknak teljeskörű ellátást a legegyszerűbb tömésektől a legbonyolultabb implantációs beavatkozásokig.

Implantáció (Műgyökérbeültetés)

Esztétikai fogászat

Mosolytervezés

Fogszabályozás

Tömések, koronák, hidak, pótlások

Fogsebészet, szájsebészet

Szájhigiénia, parodontológia

Fog- és panoráma rtg. felvételek

implantáció

A foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze. Hatalmas fejlődést tapasztaltunk az elmúlt időben ebben az ágazatban. Az implantátumok anyaga tiszta Titán. A titán felszínén természetesen kialakuló oxid réteg és a speciális felületi kiképzés együttesen eredményezi, hogy a beültetett műgyökér a szervezet számára „láthatatlan”, szervesen rögzül az őt körülvevő csontban. A titán egyértelműen bio anyag. Az implantáció valóban a modern kor egyik legnagyobb vívmánya a fogászat területén belül. A „hagyományos” eseteken kívül segítségével olyan, korábban már reménytelen esetekben is elérhető jelentős életminőség javítás, ami nélküle elképzelhetetlen lenne. Az implantáció beavatkozás és az implantátumokkal történő fogpótlás több lépésből áll. Az állapotfelmérést és árajánlatot követően következik a műgyökerek beültetése. Ezt követően általában 3-6 hónapos várakozási idő következik, mely alatt (természetesen ha szükséges), a beteg viselheti korábbi, vagy pedig új ideiglenes fogpótlását. A gyógyulási és rögzülési időt követően a felépítés következik, mely elkészülte után azonnal teljes mértékben terhelhető. Implantációs fogpótlással a saját fogakkal egyenértékű rágó és esztétikai funkció állítható helyre. Megkülönböztetünk: egy fog hiánya miatti, több foghiányra kiterjedő és teljes fogatlan állapotokat. Praxisunkban több implantátumrendszerrel is dolgozunk, ezek közül választjuk ki a legmegfelelőbbet az adott szituációra. Néha kiegészítő műtéti beavatkozásokra is szükség van, hogy a csont mennyiségét vagy minőségét befolyásoljuk. Ezeket szintén rutinszerűen, szükséges esetekben alkalmazzuk.

Esztétikai fogászat

Minden, ami a tökéletes mosoly szolgálatában áll. Esztétikus, fehér tömések, fémkerámia és fémmentes fogpótlások, fogfehérítés, porcelán héjak (veneer), kerámia inlay-k és koronák, fogkőeltávolítás, fogékszerek.

Mosolytervezés

A szép mosoly és harmonikus fogazat, nem öncélú dolog. A fémmentes pótlásokkal sok fémallergiás páciensnek tudunk például megnyugtató és végleges megoldást kínálni panaszára. Az Ön mosolya a mi szívügyünk.

Fogszabályozás

Bízza ránk mosolyát. Nem csak a mosoly, a funkció is fontos. A legmegdfelelőbb kezelést választjuk ki közösen, az optimális eredmény érdekében. Végzünk felőtt és gyermek fogszabályozást is. Kérje ajánlatunkat.

Tömések, koronák, hidak, pótlások

Minden, amit a „hagyományos” fogászat kelléktára tartalmaz, felhasználva a legmodernebb anyagokat és legújabb módszereket.

Fogsebészet, szájsebészet

A mennyiben egy elváltozás, vagy fejlődési rendellenesség megköveteli, műtéttel avatkozunk be, hogy helyreállítsuk a fog vagy környezetének egészségét, korrigáljuk az esetleges gyulladás okozta elváltozásokat, adott esetben megmentsük az egyébként eltávolításra ítélt fogat. Praxisunkban rendszeresen végzünk ilyen beavatkozásokat.

Szájhigiénia, parodontológia

A fog tartószerkezete és az ép íny felelős azért, hogy fogainkat rendeltetésszerűen tudjuk használni. Minden olyan beavatkozás ide tartozik, ami a már gyulladt íny meggyógyítására, esetleges fogágy betegségek kezelésére vagy csak azoknak a megelőzésére irányul. Pl. tasaktisztítás, gyógyszeres kezelés, fogkőeltávolítás, fog- és fognyak polírozása stb.

Fog- és panoráma rtg. felvételek, diagnosztika

Rendelőnk felszerelt a legmodernebb digitális röntgenkészülékekkel fogászati- és ún. Panoráma rtg. készülékkel.